Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ!



ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ!

PUBLISHED ΙΟΥΝΊΟΥ 18, 2013 BY SOFIAATHANASIADOU

Ο Bryan Martin, μπαμπάς της Brenna η οποία αποφοίτησε από το λύκειο στην αρχή του μήνα, είχε σχεδιάσει το δώρο αποφοίτησης που θα έκανε στην κόρη του, 13 χρόνια πριν. Και κατάφερε να το κρατήσει μυστικό όλα αυτά τα χρόνια!
Της είχε αγοράσει πριν από 13 χρόνια ένα αντίτυπο του βιβλίου “Oh, The Places You’ll Go!” (Ωωω, τα μέρη που θα πας!) του Dr. Suess. Όλα αυτά τα χρόνια όταν συναντούσε τους δασκάλους και καθηγητές της κόρης του, τους το έδινε κρυφά για να της γράψουν αφιέρωση. Έτσι το βιβλίο φέτος περιείχε αφιερώσεις από όλους τους εκπαιδευτικούς που είχε ποτέ η Brenna στο σχολείο, ξεκινώντας από τους δασκάλους της του Νηπιαγωγείου.
Η Brenna όχι απλώς συγκινήθηκε με την πράξη του μπαμπά της αλλά αποφάσισε να τη δημοσιεύσει και στο Reddit, όπου η ιστορία πήρε μεγάλη δημοσιότητα. Δεκάδες γονείς μικρών παιδιών, έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Bryan. “Δεν το πιστεύω ότι η Brenna το δημοσίευσε αυτό.” έγραψε κι εκείνος στο Reddit. “Ήταν πάντα το φως της ζωής μου. Το ότι το έκανα αυτό, ήταν ένας μικρός τρόπος για να της το δείξω.”
Είναι χωρίς καμία αμφιβολία, το καλύτερο δώρο αποφοίτησης που δόθηκε ποτέ!
Πηγή: mikroimegaloi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...